La Cucaracha, la Cucaracha!

De eerste kennismaking met ons kantoor en de mensen die er werken was erg plezierig. "Thank God!!!! er is hier airconditioning!", was het eerste dat we tegelijk dachten. Het kantoor is gevestigd in een prachtig gebouw waar tevens allerlei winkeltjes zitten en een restaurant. Een hele verdieping van het gebouw is Yumanet, ons bedrijf.
Als je naar buiten kijkt zie je het grote beeld van Columbus die uitkijkt over de hele wereld. grappig, want dit beeld staat op de foto in elk willekeurig reisgidsje over de Dominicaanse Republiek!

Al met al zijn onze eerste dagen al enorm de moeite waard geweest.
Het is gegaan van "mijn god, waar ben ik toch aan begonnen, moest ik nou echt weer zoiets doen?" via "hmmmm... eigenlijk belooft het hier nog wel wat...." tot "Het is hier gewoon gaaf!! we gaan er iets fantastisch van maken!".

Nu ik dit zit te schrijven maak ik even een mental note: Oh ja, ik moet snel nieuwe schoenen hebben! Ik heb schoenen die een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben op 7jarige schoenenpoetsertjes.....

Gisteren zijn we voor het eerst uitgeweest in Santo Domingo, morgen gaan we voor het eerst naar een van de vele droomstranden van de Dominicaanse Republiek....
Ja ik denk dat we het hier wel gaan uithouden!

U hoort nog van mij!

Hasta Luego!

Marco