Nieuwe producten en een lijstje coupons

Redactie

Nog steeds heeft Gearbest de regel 'vanuit China verzonden, een refund op eventuele invoerkosten als je kiest voor registered air mail'. Top dus, degene die toch douanekosten maken kunnen een ticket aanmaken, of even de Gearbest-medewerker op het FOK! forum aanschieten. 

Anderzijds heb je nog de ontwikkeling dat ze van EU-warehouses, naar GW-warehouses gaan. Iets andere benaming maar verder hetzelfde. Geen idee waarom de Chinezen weer kiezen om zulke zaken te wijzigen. Bottomline, bij welke keuze voor shipping dan ook geen risico op douanekosten. Mocht om één of andere gekke reden dit toch gebeuren krijg je een volledige refund. 

De acties deze week...

290118-1 (Foto: gbofficial)

De JMGO DLP Projector dus in een zeer handzaam formaat.  Het biedt tal van mogeljkheden vanwege het kleine formaat en ook met de Android 7 die erop staat. Tevens kan je er een telefoon op inpluggen middels een adapter (USB Type-C, micro-USB of lightning) en heb je natuurlijk gewoon HDMI. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je hem daadwerkelijk mobiel kan gebruiken. Voor de prijs van €322 heb je dit beestje in huis.

290118-2 (Foto: gbofficial)

Een dashcam voor €29,99 is natuurlijk erg laag, en toch haal je veel kwaliteit in huis met dit model. Het gaat om een FullHD resolutie dashcam. Een 12MP sensor, loop-recording, timestamp, G-sensor en ga zo maar door. Zoek je dus een dashcam, gooi deze maar in je mandje. Meer video's van de kwaliteit, of direct kopen via deze link.

290118-3 (Foto: gbofficial)

Deze speciale promotie gaat om game-accessoires en dan met name voor erg lage bedragen. Controllers voor alle consoles, houders, kabels, hele consoles...alles is te koop in China. Check de speciale promotiepagina voor het gehele assortiment. 

290118-4 (Foto: gbofficial)

Dan een promotie deze week voor Chinaphones. Alles op een rij tegen mooie prijzen. Er is een op = op beleid voor deze actieprijzen, dus check zeker even de pagina om al het aanbod te bekijken. Ook de grotere merken komen voorbij met actieprijzen.

Coupons

     
Creality 3D printer DIY-kit (15 stuks) €245 GBNL16
 DJI Mavic Pro mini (5 stuks) €850 GBNL20 
 Maze Alpha X (15 stuks) €162    GBNL21   
 Xiaomi Yeelight RGBW (30 stuks) €15  GBNL22
 Aqara smart draadloze schakelaar (50 stuks)  €4  GBNL19