Tandenpoetsen in 20 seconden - 1500% funded op Indiegogo

Slimme producten zijn overal, slimme speakers, lampen, paraplu's, en nu kan je zelfs een tandenborstel met kunstmatige intelligentie aanschaffen. 

Het is de Babahu X1 tandenborstel met kunstmatige intelligentie.  

De Babahu X1 is een 360 graden tandenborstel die geld ophaalt op het crowdfundingplatform Indiegogo. Met een percentage van ruim 1500% en $90.000 heeft de crowdfunding zijn doel ruim behaald. 

De Babahu X1 stop je in je mond als een bitje, je laat de basis los en de borstel poetst alle tanden in slechts 20 seconden. En naar verluidt is het resultaat ook nog eens beter dan wat je zelf met je ouderwetse borstel bereikt! Een echte win-win situatie dus. 

Op dit moment loopt de campagne van de Babahu X1 in de eindfase, waardoor je deze met -nog- ruim 40% korting kan verkrijgen.

Met een prijs van 110 euro is het een koopje! Zeker wanneer je bedenkt dat je met de overgebleven 1 minuut en 40 seconden per poetsbuurt toch structureel extra tijd zal overhouden.

30 dagen:

Het opladen van het apparaat gaat, zoals je dit gewend bent van je elektrische tandenborstel, draadloos. Met een oplaadbeurt die 2 uur in beslag neemt kan je vervolgens 30 dagen je tanden poetsen. 

Je kan de Babahu X1 kopen via Indiegogo

babahu x1