Gearbest (Xiaomi) weekaanbiedingen

Het is alweer enige tijd geleden dat we ze hier hebben gepost maar Gearbest maar ze houden nog wel vast aan elke week nieuwe promoties met mooie kortingen. We richten ons op 4 nieuwe acties van deze week.

 Allereerst met het favoriete merk van de FOK! chinashopper: 

Xiaomi gaminglaptop

De laptops van Xiaomi winnen al enige tijd in populariteit. Ze onderscheiden zich door een goede bouwkwaliteit te combineren met goede specificaties voor een Xiaomi prijsje. Deze week heeft Gearbest een speciale aanbieding op de zeer capabele gaminglaptops van Xiaomi. 

Voor $1100 ben je in de Xiaomi laptopsale al eigenaar van een echte gaminglaptop.

En zoals de echte Xiaomi-kenner wel zal weten komt ook de Miband 3 zeer binnenkort uit. De Miband 2 daalt daardoor snel in prijs en deze is dan ook nog in de promotiesale bij Gearbest!

Xiaomi sale

De Miband 2 koop je in de sale voor ongeveer €17,50

Naast bovensgenoemde Xiaomi deals heeft Gearbest nog genoeg andere nieuwe artikelen. Deze week kan je $5 korting pakken op de nieuwste toevoegingen aan het Gearbest assortiment met de couponcode: CEIT30-5!

Gearbest sale 

Je koopt nu de nieuwe Bluedio T5 voor minder dan $50 met de bovengenoemde coupon. 

220418-3 (Foto: gbofficial)

Een ontzettend uitgebreide en complete 3D printer haal je in huis met deze FLSUN S Complete. Eigenlijk is het wat moeilijk uit te leggen allemaal met al die verschillende specificaties, maar de belangrijkste zijn even een 4.3 inch touch screen voor volledige bediening en een platform waarop je 108x86x200mm kan printen. Zie de volledige promotie hier met ook alle specificaties.

Mocht je hier niet genoeg aan hebben dan kan je op onderstaande link nog veel meer aanbiedingen en coupons vinden: 

https://www.gearbest.com/coupon.html