Sportbandje met hartslagmeter voor 8 euro....

0504-1 (Foto: gbofficial)

De HomTom HT70 is weer een echt accumonster. Met maar liefst 10.000mAh kan je er ontzettend lang mee doen. De overige specificaties zijn er ook op afgestemd dat je zo lang mogelijk doet met de accu. Een zuinige MT6750T processor en een 6-inch HD+ scherm. Een dual-camera en 4GB werkgeheugen maken dat je wel een fijn toestel in handen hebt. Opladen van dit beest gaat met 3A dus met voldoende snelheid. En het mooie van dit alles, hij is kneiter goedkoop. Voor maar 135 euro heb je hem al...

0504-2 (Foto: gbofficial)

Ja dit is een smartwatch, met eens een nieuw design. Het gaat hier om de TenFifteen F2 smartwatch. Hij heeft een AMOLED scherm, en met een eigen simkaart kan het ding helemaal zelf draaien. Eigenlijk heb je dus een telefoon op je arm, die een hele hoop kan. Er zit GPS, Bluetooth, Wifi en een hartslagsensor in. Bizar dat ze dit allemaal in dit apparaatje krijgen. Voor 90 euro is dit bijzondere apparaat te koop.

0504-3 (Foto: gbofficial)

Op de Nederlandse Gearbest Pagina vind je exclusieve deals en kortingen, maar vooral ook coupons voor Nederland. Elke week zijn er 8 te vinden en om een voorbeeld te geven pakken we deze Y2 plus er even uit. Eigenlijk voor de meeste wel bekend wat je ermee kan, wel nog goed te noemen is dat er nog een bloeddrukmeter op zit wat wel wat nieuwer is. Voor iets meer dan 8 euro heb je dit bandje in huis.

0504-4 (Foto: gbofficial)

De zomer komt eraan en daarom is deze 'opblaasbare sofa' weer beschikbaar. Extreem sterk en ideaal voor op het strand. Op de speciale pagina vind je de coupon waarmee je hem voor 16 euro kan aanschaffen. Check ook zeker de 6 andere coupons exclusief voor Nederlanders.