Retro Xiaomi smartwatch, en drie andere deals...

Met de speciale kortingsactie op Gearbest vanwege hun 4-jarig bestaan komen er veel toffe deals voorbij. Bij deze weer 4 deals op een rij en je kan ook nog steeds gebruik maken van de actie dat je eventuele douanekosten retour krijgt als je kiest voor 'priority line / registered air mail' als shipping optie!

26032018-1 (Foto: gbofficial)

Op de kortingspagina voor het 4-jarig bestaan vind je elke dag nieuwe deals. Onder andere deze Aqara temperatuur / vochtigheids sensor. Deze kan je koppelen aan de gateway zodat de sensor via de app is uit te lezen. Wil je je huis dus helemaal slim maken, koppel je hem bij een te lage luchtvochtigheid aan een apparaat om weer wat vocht in de lucht te krijgen. Mogelijkheden zijn eindeloos en vandaag te koop voor maar €6,93 via de actiepagina.

26032018-2 (Foto: gbofficial)

Tja, is uitleg nog nodig? Deze Xiaomi Notebook Air is wel bekend inmiddels. Met een i5 processor, 8GB werkgeheugen, 256GB SSD en een FullHD IPS scherm natuurlijk. Een topper en morgen voor de speciale prijs van €622,50 via de actiepagina.

26032018-3 (Foto: gbofficial)

Deze Xiaomi Mi A1 is al e en keer voorbij gekomen maar niet voor de actieprijs die het vandaag is. Het toestel heeft een optische zoom en een 5.5-inch FullHD scherm. Een fijn toestel dus, met een goede bouwkwaliteit zoals we van Xiaomi gewend zijn. Het heeft ook een dubbele camera en kan perfect foto's schieten. Mooie aanbieding dus met coupon NLMiA14G (5 stuks) voor €147,73 op de actiepagina.

26032018-4 (Foto: gbofficial)

Weer eens wat nieuws deze smartwatch. De Xiaomi Huami Amazfit smartwatch. Wat is hier nou eigenlijk anders aan? Ten eerste is het een stuk meer retro, weer een heel nieuw design én de batterij kan 45 dagen mee. Dat is een bizarre levensduur dus eindelijk niet om de paar dagen aan de lader. Er zit GPS in, een hartslagmeter, stappenteller, slaapmonitor en nog wat van de bekende functies. Het scherm is nog eens extra verstevigd met Gorilla Glass. Met coupon NLAMAZFIT (30 stuks) is hij voor €41,03 te koop op de actiepagina.