4 deals + prijsvraag

Gearbest heeft nog steeds de speciale actieweek met hoge kortingen vanwege hun 4-jarig bestaan. Alle kortingen vind je op deze pagina, of wil je gelijk naar de exclusieve prijsvraag voor FOK!-kers, om kans te maken op een Xiaomi telefoon, Xiaomi router of een tablet, check het snel hier. Meedoen kan t/m vrijdag!

Ook is de douane-retourkosten regeling nog steeds van kracht, bestellen vanuit China / Hong Kong met registered air mail / priority line zorgt ervoor dat eventuele douanekosten worden vergoed!

4everjaardag-1 (Foto: gbofficial)

Vanuit Gearbest haar 'top merchant stores promotion'. Deze X52 drone met 1080P FullHD camera is te krijgen voor een te gekke prijs van maar 36 euro. Hij is gebouwd voor de beginner, met starten en landen met maar éen knopje, en een emergency stop. Check de productpagina voor alle details of om hem gelijk aan te schaffen natuurlijk!

4everjaardag-2 (Foto: gbofficial)

Weer op voorraad, deze hele toffe Elephone U Pro! En wat maakt hem dan Pro? Ten eerste natuurlijk een AMOLED FullHD 5.99-inch scherm wat, geboden is en eindelijk eens goed uitgevoerd in een Chinaphone. Je hebt nog een Snapdragon 660 processor, 6GB werkgeheugen én 128GB opslag. En ja, zelf Android 8.0 en een dubbele 13MP camera behoren tot de opties. Eigenlijk haal je hier een High-End Chinaphone mee in huis voor het lage bedrag van maar 324 euro en die prijs is met de shipping optie dat je eventuele douanekosten retour krijgt! Check het snel hier!

4everjaardag-3 (Foto: gbofficial)

Vanuit de '4th anniversary promotie' komen tig van deals voorbij met dagelijks wisselende hoge kortingen. Zo ook de Xiaomi Mi A1 smartphone met een dubbele camera met optische zoom. Omdat ze gebruik maken van twee lenzen kan dit dus zonder kwaliteitsverlies. Een toestel gericht op de camera dus, maar dat geen consessies heeft gedaan op de andere hardware. Zo heb je 4GB werkgeheugen en een Snapdragon 625 processor. De opslag is voldoende met 64GB en natuurlijk gewoon uit te breiden. Een FullHD 5.5-inch scherm is natuurlijk ook van de partij. Dit hele pakket haal je in huis voor 179 euro via deze pagina.

4everjaardag-4 (Foto: gbofficial)

De promotie met vouchers tot wel $40 dollar korting staat ook online. Speciale korting voor vaste klanten is er ook onderdeel van dus check snel de voorwaarden. Wat in de actie nog naar voren komt is deze Lenovo Cardio Plus HX03W smartband. Een bandje van een goed merk, goed gebouwd en degelijke opties. Je ziet al gelijk dat ze zich wat meer gefocust hebben op het design. Het bandje kan wel 7 dagen standby zijn, een OLED schermpjehartslagmonitor en uiteraard de bekende stappenteller. Alles komt terug in de Lenovo healthy-app waar je data in terug te vinden is. Voor een bedrag van 21 euro hier te koop!