Chinees nieuwjaarsale bij Gearbest

Elke maandag zijn er weer 6 nieuwe promoties te vinden op de Gearbest website.  In dit artikel pakken we er eens 4 uit die we nader bestuderen, en natuurlijk wensen we ook jullie een voorspoedig Chinees nieuwjaar. 

Geen zorgen, ook met deze promoties geldt, een refund van eventuele douanekosten als je hebt gekozen voor 'registered air mail' als shipping manier. Ideaal dus, en wil je het snel in huis kan je gebruik maken van het GW-warehouse waarbij je het binnen 7 dagen in huis hebt. 

Deze week begint het Chinese nieuwjaarsfestival in China! Reden om het nieuwe jaar te vieren met korting op een groot aantal producten.

Gearbestsale cny

Zo koop je een Jumper EZBOOK 3 pro notebook met 64GB SSD en Intel Celeron processor voor maar €215; of wat dacht je van deze Xiaomi Huami smartwatch voor minder dan €45 met coupon: NYGBCE

 Gearbestsale smartphone

Ook op het gebied van telefoons is er genoeg te koop in de nieuwjaarsverkoop. Zo is er de de Elephone U Pro met een Snapdragon 660 processor en draadloos laden waar je dan zo'n €348 voor kwijt bent. Als je ook nog één van de eersten bent krijg je nog een snellader + beschermfolie als cadeau.

Daarnast willen we de LeEco Le S3 nog tippen, voor iets meer dan €120 koop je een toptelefoon met een 10 core processor, 16MP camera en ondersteuning van de Nederlandse taal. 

Gearbestsale tv

Tijdens deze natte winter ben je wellicht veel thuis te vinden! Om de tijd te vullen zou je een TV box met Netflix, Kodi, Hulu of Amazon Video kunnen overwegen. Gearbest verkoopt ook op TV gebied alles wat een filmavond tot een succes maakt. 

Xiaomi is niet alleen bekend van telefoons maar in China verkopen ze ook TV's, door een nieuwe verzendmethode kan Gearbest deze nu ook in de EU makkelijk(er) leveren. Je koopt in de nieuwjaarsverkoop al een 43'' Xiaomi FULL HD tv voor minder dan €400 inclusief verzendkosten.

Ook je TV upgraden naar een smart TV is goedkoop mogelijk in de TV sale, een TV box met veelverkochte AMLOGIC S905 processor koop je al voor €30. Wil je een echte GoogleTV box dan kom je uit bij de Xioami Mi Box met GoogleTV besturingssysteem. Deze GoogleTV die beduidend goedkoper is dan de Nvidea GoogleTV koop je al voor minder dan €60. 

Zoals je hebt gemerkt kan tijdens een goede sale Xiaomi niet ontbreken. Het merk dat tegenwoordig in veel markten vertegenwoordigd is met producten heeft dan ook een eigen salepagina. Daar kan je bijvoorbeeld een scherp geprijsde robotstofzuiger van het merk vinden.

Gearbestsale xiaomi