Drie flashdeals, met ook de nieuwe generatie Xiaomi robotstofzuiger

gbartikel1711-product1 (Foto: gbofficial)

Multifunctioneel te gebruiken deze FullHD mini camera van nog geen 5cm2! Zowel te gebruiken buiten, in de auto of als beveiligscamera. Met veel verschillende opties zoals night-vision, continue opname en bewegingsdetectie. Wat dat betreft genoeg leuke opties en voor de prijs van €12,02 kan je er natuurlijk weinig verkeerds aan kopen. Hij komt zelfs compleet met bepaalde houders. Kijk voor de volledige mogelijkheden even het filmpje.

gbartikel1711-product2 (Foto: gbofficial)

gbartikel1711-product2a (Foto: gbofficial)

Chuwi heeft al meerdere modellen van laptops / hybride varianten op de markt gebracht en dat doen ze behoorlijk goed. Voor erg schappelijke prijzen weten ze leuke hardware in een goed uitziend jasje te stoppen. Deze keer is het de Surbook mini, een tablet en laptop in één dus. Je kan zelfs met de stylus op het scherm tekenen als je dat zou willen. Belangrijk om wél even te noemen, het keyboard / stylus pen is niet inclusief. Het keyboard wordt binnenkort toegevoegd aan het assortiment. Of je kan zelf een bluetooth / usb keyboard koppelen natuurlijk. Echter laat de prijs van €214,72 ook wel de ruimte om nog een toetsenbordje aan te schaffen waar nodig .

gbartikel1711-product3 (Foto: gbofficial)

gbartikel1711-product3a (Foto: gbofficial)

Als afsluiter de nieuwe generatie van de bekende Xiaomi robotstofzuiger. Het eerste model kwam in vrijwel alle testen als beste eruit en dat willen ze met dit nieuwe model ook weer bereiken. Het belangrijkste verschil is dat het nu ook een dweilfunctie heeft met een waterreservoir. Dit reservoir laat gedosseerd water los op de dweil waardoor hij zo'n 45-60 minuten aan de gang kan. Dit kan dus tegelijkertijd dat hij eerst stofzuigt, en gelijk daar achteraan dweilt. Het reservoir is passend gemaakt dat het tussen de afvalbak en de dweil kan. Slim bezig dus. 

Daarnaast mag je uiteraard verwachten dat hij beschikt over alle bekende sensoren, tegen botsen, van obstakels vallen, het in kaart brengen van de ruimte met de LSD-sensor et cetera. Kortom, een zeer moderne stofzuiger van alle gemakken voorzien. Natuurlijk volledig via de app te besturen en instellingen te wijzigen. 

Een review zal ook binnen een aantal weken op de frontpage komen, maar nu dus als te bestellen met de speciale coupon NXMVCMHK voor een bedrag van €472,40