Goedkope toffe gadgets

China heeft veel te bieden, en zo ook leuke goedkope gadgets die gratis naar Nederland worden verzonden zonder douanekosten. Bij deze een kleine selectie van een aantal producten met coupons voor wat extra korting. 

1. Verlichte toiletpot in meerdere kleuren voor €1,99 met coupon NL-SI-light (klik)

Het spreekt voor zich, een apparaatje wat je simpel aan de zijkant van je pot kan monteren wat meerdere kleuren geeft. Er zit een sensor in die beweging oppikt waardoor hij automatisch aangaat. Leuk dingetje voor het Sinterklaasspel alvast? 

gadgetgb-1 (Foto: gbofficial)


2. Schattig LED nachtlampje voor €4,91 met coupon NLCatlight (klik)

Tja wat kan je hierover zeggen, een leuk nachtlampje met verschillende kleurtjes. Eventueel leuk voor de kids...? 

gadgetgb-2 (Foto: gbofficial)


3. Vkworld Z3310 telefoontje voor €9,99 met coupon Unlockedphone (klik)

Verwacht geen poespas, Android of andere bijzondere specificaties. Het is gewoon een simpel toestel met een spelletje, FMradio, Bluetooth 2.0 en gewoon werkende bel / sms mogelijkheden. Geen wifi ook dus, even belangrijk om te weten. Wél gewoon dual-sim wat een pluspuntje is. 

gadgetgb-3 (Foto: gbofficial)


4. Xiaomi nachtlampje voor €4,16 met coupon MijiaIRlight (klik)

Met een speciale sensor kan hij goed, al op 5-7 meter afstand, iets detecteren en voor 15 seconden gaan branden. Hij werkt op 3 AA-batterijen en afhankelijk van de sterkte die je kiest (laag/hoog) werkt hij ongeveer een jaar, of een half jaar op die batterijen. Erg lange levensduur dus en op elke plek in je huis te plaatsen.

gadgetgb-4 (Foto: gbofficial)