Gearbest: Oogstfeest sale!

Ieder jaar in september viert Gearbest een feestje! September is namelijk oogstmaand en dat moet gevierd worden. Gearbest gaat dit oogstfeest groots uitpakken en vult deze maand met diverse grote acties en promoties! In dit artikel volgt een snelle blik over wat gaat komen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? zorg ervoor dat je ons volgt de Gearbest Nederland Facebook pagina!

banner oogstmaand

De het Oogstfeest bij Gearbest kent 3 ronden:

  • De opwarmronde – 6 september 10.00 uur tot 11 september 09.00 uur
  • ‘The Main Event’  – 11 september 09.00 uur tot 18 september 10.00 uur
  • De After-Party – 18 september 10.00 uur tot 25 september 10.00 uur

Wat kun je verwachten?

Een groot aantal flash-sales met lage prijzen op allerlij producten, van stofzuigrobots tot laptops en nog veel meer natuurlijk!

Zo kan je momenteel een aantal lucky bags vinden op de actiepagina hierin zitten altijd producten die meer waard zijn dan de prijs die je er voor betaald! Zo zaten er in de laatste Car luckybag van $4 Xiaomi FM transmitters van $19 ! Durf jij het aan om je geluk te testen met een lucky bag?

Naast de lucky bags volgen er de komende maand iedere ronde diverse sales met spectaculaire prijzen. 

Nieuwe klanten korting i.s.m. Paypal:

Als dit de eerste keer is dat je een aankoop gaat doen via Gearbest, dan is er bovenop de al hoge kortingen nog een extra deal! Vanaf 11 september tot 15 september krijgen de eerste 3000 nieuwe klanten, wanneer het totaalbedrag van de order boven de 50 dollar komt, $3 extra korting.  Deze actie is zowel geldig via de website als de app. 

De eerste 2000 nieuwe klanten die via de Gearbest App een bestelling doen krijgen zelfs $5 korting! Deze korting is geldig als het totaalbedrag van de order minimaal $40 is. Deze Gearbest App promotie loopt tot en met 18 september!

Let op: deze actie is alleen geldig als er wordt betaald via PayPal en ieder account komt slechts eenmaal in aanmerking per promotiedag!

Gearbest in de Google Playstore | Gearbest in de Apple Appstore 

Win met games:

Vanaf 6 september tot 11 september heeft Gearbest een Game online waarmee je cadeaus en Couponcodes kunt winnen. Alle Gearbest klanten kunnen meedoen en je hebt de kans om één van de meest verkochte Smartphones te winnen. Naast de smartphone zijn er ook diverse andere prijzen en coupons!

De tweede game-ronde is er een Fruit-Game waarmee waarmee je door de fruitoogst te vangen kans maakt op diverse prijzen! Dit spel is beschikbaar vanaf 11 september tot en met 18 september.

Voor beide games moet je een account hebben bij Gearbest. 

Harvest september

Bovenstaande acties en Flash sales is niet alles! Er komen gedurende periode diverse flash-sales en speciala oogst-aanbiedingen. Met exclusieve launces, en aanbiedingen. Maar deze zijn nog niet bekend!

Wil je meer weten over de actie en welke acties er op dit moment lopen? Check dan de Gearbest September oogstfestival  pagina goed in de gaten!