Gearbest, rock the summer-sale

gbrock1 (Foto: GB)De afgelopen dagen leek het er even niet op, maar dit weekend wordt het weer zomerweer. We kijken met z’n allen weer uit naar de vakantieperiode, het mooie weer en lekker even vrij zijn! Om extra te genieten van de zomer is er weer een mooie promotie gestart bij Gearbest.

Tijdens deze promotie zijn er in vele verschillende categorieën mooie aanbiedingen, Couponcodes en Flash Sales, waardoor sommige producten nu erg voordelig zijn. Wat dacht je van 20% korting op alle kleding en accessoires, of 10% korting op horloges en Outdoor-artikelen...Daarnaast zijn er de zogenaamde ‘Daily Deals’ waarbij er mooie aanbiedingen tijdelijk beschikbaar zijn, maar wel tegen heel scherpe prijzen.

gbrock2 (Foto: GB)

gbrock3 (Foto: GB)

Een ander onderdeel is de voorverkoop (pre-sale). Dit zijn producten die nog niet op voorraad liggen bij ons, maar er wel aan komen. Deze kunnen ze tijdens deze voorverkoop aanbieden met extra korting. Onder andere de Jumper EzBook 3 Pro, Xiaomi Robot Stofzuiger, Vernee Apollo Light Smartphone, een 3D-printer en nog veel meer. Laat je niet in de war brengen door het woord voorverkoop of Pre-sell. Deze producten worden 12 juni al verstuurd, dus je hoeft niet heel lang te wachten.

gbrock4 (Foto: GB)

Er is ook een nieuwe rubriek bij gekomen die alleen interessant is voor de mensen die nog nooit bij Gearbest gekocht hebben Dit zijn extra scherpe aanbieding om ook de nieuwe klanten extra aandacht te geven. Een mooie voorbeeld is de JJRC H36 Quadcopter die je voor maar €10 kunt aanschaffen, of de Xiaomi Amazefit Smart Bracelet voor maar €35, of de Mini X2T draadloze Bluetooth Stereo headset is voor nieuwe klanten heel goedkoop: €17

gbrock5 (Foto: GB)

Er is tijdens deze promotie ook een erg leuk spel beschikbaar, ‘Catch a Coconut‘, waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Redelijk simpel, een beetje kokosnoten vangen en kijken of er een couponcode of wat anders leuks in zit. 

Verder is er een hele grote promotie gestart met Couponcodes voor veel verschillende artikelen in veel verschillende categorieën: De ‘Coupon Summer Party’! Op deze pagina staan alleen al meer dan 100+ producten met kortingen tot 20%. Aangezien hier is gekozen voor een grote diversiteit aan categorieën zit er altijd wel iets tussen, neem een kijkje op de Coupon Summer Party !!

Nog een onderdeel, waardoor het geheel nog interessanter wordt zijn de ‘ICE-COOL Category Deals‘. Dit zijn een heel aantal aanbiedingen, die makkelijk per categorie zijn weergegeven. Kies een interessant categorie en bekijk de extra aanbiedingen, Flash Sales en Couponcodes. Dit onderdeel staat bijna onderaan de promotiepagina. Vooral fijn dat het erg overzichtelijk is.

gbrock6 (Foto: GB)

Zo zie je maar even dat deze ‘Rock the Summer Sale‘ een groots opgezette actie is, waar je nu hele gave producten tegen zeer scherpe prijzen kunt vinden. Check de promotiepgagina of surf gewoon naar Gearbest.com!