Nieuwe Chinashop:CNdirect, met welkomstcoupon

In het land der Chinese webshops is het lastig om mee te doen als nieuwkomer. CNdirect.com is de nieuwe shop die toch een poging gaat doen daartoe. Het is ooit gestart als fashion-shop maar door het toevoegen van ook smartphones, audio en elektronica heeft het inmiddels een gevarieerder aanbod. Als je door de website heen scrollt kom je best aardige dingen tegen, zo heb je een smartphone met Quad-HD scherm voor 129,50 euro inclusief verzending, de Stonex One.

stonex (Foto: nvt)

Een ander leuk item is een voor de Chinashoppers wat bekender merk, de AWEI A885 bluetooth headset voor tijdens het sporten voor 21,86 inclusief verzending.

awei-hs (Foto: rene90)

Wat dat betreft proberen ze te kijken wat populair is om hierop in te springen, zo ook de populaire spinners die op het moment helemaal hip zijn. Met deze speciale pagina ervoor met een heel assortiment aan spinners proberen ze de klanten aan te spreken.

artikelcndirect (Foto: rene90)

Kortom, het is de moeite om eens bij CNdirect te kijken in verband met het gevarieerde aanbod. De website wordt de komende tijd nog flink geupdate met verbeteringen maar om jullie welkom te heten hebben ze de coupon SiCoupon36 in het leven geroepen, $6 dollar korting met een order vanaf $35.