Exclusieve screening van De Masters

Aanstaande zaterdag, 28 februari, organiseert Dutch FilmWorks een exclusieve screening van de film De Masters en zij willen FOK!kers de kans bieden daarbij aanwezig te zijn.

Filmposter De Masters

Interesse? Klim dan in de mail, en stuur uiterlijk woensdag de 25e een mailtje naar demasters@dfw.nl of je 28 februari aanwezig kan zijn. Als je komt mag je een introducé meenemen.

Datum: zaterdag 28 februari
Locatie: Ketelhuis, Amsterdam
Ontvangst vanaf: 10.00 uur
Start film: 10.30 uur

Voor aanvang van de film wordt een enquête uitgedeeld, met het vriendelijke verzoek deze na de film in te vullen en terug te geven.

Synopsis van De Masters:
Al jarenlang droomt Aziz ervan om het te maken als rapper. Maar in werkelijkheid zit hij vast in een slecht betaald baantje. Als zelfs zijn zoontje niet meer in hem gelooft en zijn ex hem de voogdij dreigt te ontnemen, is het alles of niets. Hij moet zijn zoontje, zijn omgeving en vooral zichzelf bewijzen dat hij geen mislukkeling is. Hij overtuigt zijn jeugdvrienden met wie hij vroeger de rapcrew De Masters vormde om nog één keer voor hun jeugddroom te gaan. En daarvoor gaan ze in deze komedie over dromen, muziek en vriendschap ver. Heel ver.