Uitgestudeerd? Ook dan slaag je weer bij NS!

Na hard zwoegen ben je klaar met je opleiding. Gefeliciteerd! Of je was er vol goede moed aan begonnen maar bent er even helemaal klaar mee. Dat kan ook. In ieder geval zeg je het studentenleven (voor nu) vaarwel. Spannend, want wat gaat de toekomst allemaal brengen? Ga je voor een baan, een verre reis of wil je straks verder studeren? Dat één ding anders wordt is zeker. Als je met je studie stopt, vervalt je recht op studiefinanciering en daarmee ook je Studentenreisrecht. Je reist dus niet langer gratis. Niet getreurd: Je krijgt van de NS een gratis 40% kortingskaart + 2 dagkaarten ter waarde van €110. Cadeautje van NS!

Nog een heel jaar lang voordelige treinreizen

Het cadeautje voor jou is niets minder dan een gratis kortingskaart waarbij je een jaar lang 40% korting krijgt op al je treinreizen na 9.00 uur en in het weekend. In de zomermaanden juli en augustus en in het weekend geldt de korting zelfs de hele dag. Zo'n kortingskaart is zo gek nog niet. Bovendien, als je 'm moest kopen was je €60 kwijt en nu zit ie voor niets in je achterzak!

En een setje gratis dagkaarten erbij

Tijdelijk krijg je er ook nog 2 gratis dagkaarten bij ter waarde van €25 per stuk! Dat maakt je voordeel helemaal compleet. Met die kaarten reis jij 2 dagen kriskras door Nederland na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Jij kiest zelf wanneer je reist zolang je dat maar doet in combinatie met je kortingskaart. Daar zijn ze namelijk aan gekoppeld. Dat houdt ook in dat de dagkaarten niet overdraagbaar zijn. Op de dag dat je reist stempel je de dagkaarten eenvoudig af in de stempelautomaat op het perron.

Wil je ook wel zo'n cadeautje? Zo kom je eraan

Je kunt je gratis kortingskaart en 2 dagkaarten bestellen via je eigen Mijn NS account. Als je die nog niet hebt, meld je dan eerst even aan. Het invullen van het bestelformulier wijst zich vanzelf. Je hebt alleen het nummer van je Studenten OV-chipkaart én een digitale (pas)foto nodig. Na het invullen op verzenden drukken en je bent geslaagd!