FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 6 april 2017

Mooie Pepsi commercial teruggehaald wegens boze SJW's

Recent kwam Pepsi met een nieuwe commercial. Een over verbindtenis en diversiteit, duidelijk bedoeld om de SJW's van deze wereld in te palmen. In de video zien we mensen van allerlei allooi samen demonstreren voor gelijkheid en vrede. Om alles in goede banen te leiden zijn bij demonstraties altijd agenten aanwezig. Zo ook nu. De agenten - die daar alleen maar staan - krijgen van Kendall Jenner een blikje Pepsi. Ze glimlachen. De mensen juichen. Iedereen blij zou je denken.

FOUT!

Bij Joop.nl (waar anders) lezen we het verhaal over deze 'onfrisse commercial' heel anders uitgelegd.

"Het antwoord op structureel racisme en politiegeweld? Dat is Kendall Jenner met een blikje cola! Volgens de nieuwe reclame van Pepsi dan. Hun nieuwe reclamespotje, dat refereert aan recente maatschappelijke onrust in Amerika, slaat de plank volledig mis en kan rekenen op hoon en kritiek van hun doelgroep."

Pepsi heeft inmiddels - volstrekt onnodig - excuses aangeboden aan de permanent-gekwetsten en de video teruggetrokken. Ook onderstaande versie, afkomstig van Kendall Jenner's Youtube account, zal wel spoedig verdwijnen.

En misschien leert Pepsi dat het onmogelijk is SJW's tevreden te stellen. Hoe hard je ook probeert, ze zullen het altijd naar racisme weten te spinnen.

Reactie:

Laatste reviews en specials
preview
Ancestors Legacy
review
Blu-ray: De Smurfen en het Verloren Dorp
special
De ZenFone 4 is in da house
preview
Sword Legacy: Omen
preview
Yoku's Island Express
review
Agents of Mayhem
©FOK.nl e.a.