FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 23 maart 2017

Slowmotionfunctie Sony A6500 reviewed

Tegenwoordig kunnen veel digitale camera's in hoge framerates filmen. Bij het afspelen op normale snelheid krijg je dan slowmotionvideo's.

Mr SlowMotives, een Youtubekanaal, is gespecialiseerd in het demonstreren van de slowmotionfunctie van de camera's. Hier een demo van de 2017 DAYTONA BEACH Bike Week WET T SHIRT CONTEST op een Sony A6500.

Binnenkort meer voorbeelden van de slowmotionfunctie van camera's.

DENK is boos: 'we zitten niet eens aan het gangpad!'

De griezels van de Turkse Erdoganpartij DENK zijn boos. Héél boos. Ja alweer! Niet over de islamitische terreuraanslag in London, of de bedreigingen van hun baas Erdogan en zijn Turkse personeel aan het adres van heel Europa natuurlijk. Nee. Ze zijn boos over hun zetels in de Tweede Kamer. De toegewezen zetels staan namelijk achterin de zaal en dat is natuurlijk kapot-racistisch.

DENK is zelfs zó boos over hun nieuwe plek dat ze morgen overwegen uit protest niet op hun zetels plaats te nemen, maar nóg verder naar achteren willen en áchter hun zetel willen gaan staan. Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Farid Azarkan zouden nog kunnen overwegen de kamer helemáál te verlaten. Gewoon een tip.

Laatste reviews en specials
review
Concert: Monomyth, Leeuwarden, Poppodium Asteriks
review
The Punisher, of hoe Frank Castle zijn verlies verwerkt
review
Blu-ray: The Mummy
special
Albumtip: Absynthe Minded - Jungle Eyes
review
AER: Memories of Old
review
CD: Thunderdome - 25 Years of Hardcore
©FOK.nl e.a.