FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zaterdag 14 april 2012

Six Flags: New Orleans

Na de overstromingen is New Orleans nooit echt terug naar haar voormalige glorie gegaan. En zo is dat ook met het Six Flags pretpark dat daar zit. Doet me een beetje denken aan de kermis van Pripyat, het stadje nabij de Tsjernobyl kerncentrale. Voor urban explorers natuurlijk een toffe plek om eens te bekijken en er mooie foto's van te maken.

Klik hier om een fotoalbum te zien van het verlaten pretpark.

Foto's van de Titanic: 100 jaar geleden

Je hebt het vast al een keer gehoord, op de nacht van 14 en 15 april was het 100 jaar geleden dat de Titanic haar eerste en laatste reis over de Atlantische Oceaan maakte. Boston Big Picture heeft een fotoreportage samengesteld van foto's die destijds genomen werden van het schip, haar passagiers en bemanning, en de momenten na dat verschrikkelijke ongeluk. Klik hier om de foto's te zien.

Top of flop: Sebastien Tellier

Sebastien Tellier kwam pas echt op de publieke radar toen hij namens Frankrijk meedeed aan het Songfestival met 'Divine', een nummer die daar sowieso te goed voor is, en een toffe videoclip heeft. Nu heeft 'ie een nieuw nummer met een videoclip die een tikkeltje aan de NSFW kant ligt. Maar gelukkig is het zaterdag.

Omdat het NSFW is, kan ik de video niet terugvinden op embedbare players zoals Youtube, dus daarom een linkje naar Vice.

Audio only hieronder:

Laatste reviews en specials
review
Concert: Monomyth, Leeuwarden, Poppodium Asteriks
review
The Punisher, of hoe Frank Castle zijn verlies verwerkt
review
Blu-ray: The Mummy
special
Albumtip: Absynthe Minded - Jungle Eyes
review
AER: Memories of Old
review
CD: Thunderdome - 25 Years of Hardcore
©FOK.nl e.a.