Een 'zak met ballen'

Het begon een jaar geleden als een foto van iemand die wat tijd over had, en een zeer creatieve rugzak heeft gemaakt.

Bal rugzak
De 'viral' foto van de balrugzak 

De foto ging 'viral' en was duizenden keren te zien bij diverse sociale media. Helaas werden de vele fans van deze rugzak teleurgesteld omdat er maar 1 exemplaar van is, en dus nergens te koop is. Maar niet voor lang, de bedenker en maker van de 'bal'rugzak heeft namelijk een Crowdfunding campagne gestart om zo de mensen de mogelijkheid te geven een exemplaar te kunnen aanschaffen. 

scrote 'n' tote
scrote 'n' tote rugzak 

De onderstaande promotievideo lijkt een parodie, maar het is dus de bedoeling dat de rugzak écht word geproduceerd en verkocht. De campagne is er voor om een duurzame goede kwaliteit rugzak te maken die een tijdje meegaat. De rugzak is dus bedoeld om ook echt gebruikt te worden als rugzak. Als het doel van $33,000 is bereikt dan zal dat geld worden gebruikt om de productiemethode te ontwikkelen en diverse materialen te testen.  Er word ook gekeken wat de beste manier is om een stevig huidachtig rubber aan de rugzakken te bevestigen zonder dat het snel afslijt, afpelt of de vorm verliest. De haren mogen zeker niet ontbreken.

Het prototype van de Scrote 'n' Tote die te zien is in de afbeeldingen is een creatie van C.J. Goldman. De materialen en de productie daarvan zou zeker $1,000 per stuk gaan kosten als de rugzakken op dezelfde manier worden gemaakt. Ze hebben dus hard een andere methode en andere materialen nodig. De prijs van de rugzak mag zeker niet hoger worden dan $120,-.  De mensen die investeren in de crowdfunding mogen een exemplaar kopen met flinke korting.

C.J. Goldman die de rugzak heeft ontwikkeld is ook een makeup artiest en één van de makers van de maskers in een aantal bekende films, onder andere:  X-men, de Hobbit, 300, Terminator 3 en Dawn of the dead.