Foto's van de week 51

Manuel Bijen

FOK! kent een bezige community, zo ook in de fotografie. Kijk je rond op het FOT-subforum, dan vind je soms ware pareltjes van foto's. In de rubriek foto's van de week buigt de beeldredactie zich over foto's die door jullie zijn ingezonden.

Soms is er een overvloed van mogelijkheden om mooie platen te schieten, de andere week kan het zijn dat je je camera vergeten bent, ziek thuis zit of gewoon helaas geen tijd hebt. Zo komt dit ook wel eens voor bij de fotografen uit het FOT-subforum.

Deze week hebben we daarom helaas wat minder foto's dan gebruikelijk, maar dat mag de pret niet drukken!

1. 'Paul Weller - Melkweg' door Dark_Angelus

© FOK.nl / Dark_Angelus

Deze foto is gemaakt tijdens een concert van Paul Weller in de Melkweg. De donkere achtergrond samen met het licht geven een fantatisch beeld.

2. 'Cannon by the Sea' door Beathoven

© FOK.nl / Beathoven

Zoals op deze plaat te zien is niet iedere FOK!ker te vinden in ons koude kikkerlandje rond de wintertijd. Het blauwe water geeft een prachtig zomers gevoel en dat in de winter! 

3. 'Kerstdiner' door Rebubbled

© FOK.nl / Rebubbled

Deze prachtige foto is gevonden in een van de maandelijks terugkerende topics binnen het FOT-forum namelijk de Maandelijkse Fotowedstrijd. Mocht je nog geen zin hebben in kerst rond deze tijd van het jaar, dan zorgt deze foto er wel voor!
Klik hier om net als Rebubbled eens mee te doen met de Maandelijkse Fotowedstrijd 

Vind je het leuk om er op uit te gaan of heb je iets gefotografeerd wat je je mede FOK!kers móeten zien? Laat je foto dan in dit topic achter en wie weet sta jij volgende week wel op de Frontpage met jouw plaat!