Vijf gametips voor de maand juli

4. Pato Box

Wat krijg je als je Super Punch-Out!! combineert met MadWorld? Inderdaad: een doldwaze stijlvolle zwart-witte boksgame met een eend in de hoofdrol. Of althans, een bokser met een menselijk lichaam en een eendenkop.

Primo, bij zijn fans beter bekend als Patobox, was een van de beste boksers in de geschiedenis. Als trots van zijn sponsor Deathflock sloeg hij keer op keer zijn tegenstanders tegen de vlakte. Maar dat is nu lang vervlogen tijd. Na een akkefietje met de nieuwkomer Kilpatrick, wordt Patabox namelijk voor dood achtergelaten. Met niets te verliezen en alles te winnen keert Patobox terug naar het hoofdkwartier van Deathflock, zinnend op wraak.

Pato Box is in essentie een aaneenschakeling van baasgevechten, die spelers van het eerdergenoemde Super Punch-Out!! qua presentatie bekend zullen voorkomen. Tussen de gevechten door baan je je een weg door het hoofdkwartier van Deathflock. Door middel van sidequests, minigames en het vinden van verborgen objecten, ga je op zoek naar je volgende tegenstander.

Pato Box verschijnt op 9 juli voor Nintendo Switch. Uiteraard ontbreekt de bewegingsbesturing niet bij deze versie, waardoor je jezelf een echte bokskampioen waant. Pato Box is sinds afgelopen maart al verkrijgbaar voor pc en Mac.