De beste films voor Halloween van A tot Z

25. The Worst Movie Ever! (2011)

Als er één film is die zijn titel onomwonden eer aandoet dan is het wel The Worst Movie Ever! De door Glenn Berggoetz geschreven, geproduceerde en geregisseerde rolprent heeft namelijk de dubieuze eer om de minst lucratieve film ooit te zijn. The Worst Movie Ever! werd in augustus 2011 eenmaal 's nachts vertoond in de Laemmle Sunset 5 bioscoop in Los Angeles en wist daarbij het exorbitante bedrag van maar liefst 11 Amerikaanse dollars binnen te slepen. Er werd namelijk maar één kaartje verkocht! Een avond eerder kwam er zelfs niemand voor de filmvertoning.

The Worst Movie Ever!
The Worst Movie Ever!

Waar The Worst Movie Ever! nou precies over gaat is ons nog steeds een raadsel. Wat we wel kunnen doen is je alvast een overzicht geven van wat je zoal in de chaotische lachfilm kunt verwachten. In The Worst Movie Ever! maken we namelijk kennis met onder meer een moordlustige buitenaardse robot, een mentaal gestoorde travestiet, een zwangere 14-jarige drama queen, een duistere overheerser, macho wetenschappers, boze tieners en de kerstman.

We hadden niet gedacht dat we het ooit zouden gaan zeggen maar vergeleken met The Worst Movie Ever! is zelfs AVPR: Aliens vs Predator - Requiem een blockbuster te noemen. The Worst Movie Ever! is evenwel een rolprent die zichzelf nergens serieus neemt en zo moet je hem als kijker dan ook maar ervaren. Van de soundtrack van Norwegian Soft Kitten tot het belabberde acteertalent van onder meer Glenn Berggoetz (in maar liefst drie rollen!), Eileen Barker, Stuart Goldstein, Haidyn Harvey, Bryce Foster, Christopher Irvin en Christine Mascolo is The Worst Movie Ever! een film die aan alle kanten rammelt op een stiekem toch wel erg vermakelijke wijze. Mocht je deze rolprent nu alsnog willen zien, kijk dan eerst even naar onderstaande trailer en ga je daarna maar afvragen waarom je die 90 seconden van je leven hebt weggesmeten. We hebben je gewaarschuwd.