Zeven nieuwe series die je niet mag missen

7. Son of Zorn

Son of Zorn

Son of Zorn

Start: 25 september
In Nederland te zien via: Fox op zondagavond 20.30 uur

In de door Reed Agnew en Eli Jorne bedachte serie draait het om Zorn, een man die na jaren afwezig te zijn geweest weer contact probeert te zoeken met zijn van hem vervreemde zoon. Zorn vocht in oorlogen, veroverde vele stammen en maakte ontelbare krijgers letterlijk een kopje kleiner, maar zijn grootste uitdaging staat hem te wachten wanneer hij terugkeert naar Californië.

Son of Zorn is een heerlijke combinatie van life-action en animatie en ook zeker geen serie voor te jonge kinderen. De in Amerika PG-rated serie, met in de hoofdrollen Jason Sudeikis (The Last Man on Earth), Cheryl Hines (Suburgatory), Johnny Pemberton, Tim Meadows (Trainwreck) en Artemis Pebdani (Scandal), werd bedacht door Chris Miller en Phil Lord, een duo dat we ook kennen van The LEGO Movie. Voor Son of Zorn liet het tweetal zich inspireren door klassiekers zoals He-Man. De reeks werd gemaakt in de befaamde Studio Titmouse, waar eerder al spraakmakende series zoals Nerdland, Metalocalypse en Black Dynamite werden geproduceerd.

Son of Zorn 1

Heerlijk botte en platte humor en absurde situaties met de meest uiteenlopende monsters. Als dat wel bij je in de smaak valt, is Son of Zorn een serie die je zeker niet mag missen.