Het beste en slechtste van E3 2016

Fathom

Beste:
Ik kan niet kiezen tussen Steep en God of War. Steep kwam voor mij echt als een totale verassing om de hoek en als groot fan van de oude SSX-serie werd ik hier heel erg vrolijk van. SSX was voor mij de beste sports game uit die tijd en heb ik vele uren in zitten. Of het met die open wereld samen ook echt gaat werken, twijfel ik nog over. 

God of War is voor mij de Sony-franchise van de afgelopen jaren. Dit is een van die games die er voor zorgt dat je overdag op je werk niet kan wachten tot je naar huis mag. Toen de aankondiging kwam was ik ook in complete extase. Deze release mag van mij morgen al komen!

Slechtste:

Helemaal niks van Rockstar. Take-Two kondigen aan met veel bombarie aan groots op de E3 aanwezig te zijn. Nieuwe GTA? Nieuwe Red Dead Redemption? Het grootste waarmee ze op de proppen kwamen was een nieuwe Maffia en ja dat was vet, maar niet wat ik gehoopt had. Ach, als dit nou het slechtste was voor mijn E3 dit jaar zijn we er goed vanaf gekomen. Oh ja… Dat gillende wijf bij Bethesda.. WTF?

Rockstar-logo