Vijf gametips voor de maand maart

Nog maar negen dagen en dan kunnen we weer mensen vermoorden voor keiharde euro's in Hitman. Voor wie de (korte) bèta nog niet heeft gespeeld klik hier.

Na het spelen van de bèta hebben we meer hoop voor het spel dan we in eerste instantie hadden. Geen gare checkpoints meer, niet iedere politie agent die letterlijk elke andere agent in New York kent, geen magische zakken waar je al je machinegeweren in kunt verstoppen. Naar onze mening heeft IO Interactive echt naar de feedback van spelers geluisterd.

Over negen dagen beginnen we in Parijs waar we een kunsthandelaar moeten neerleggen. Het level, en alle daaropvolgende, zou zes keer groter moeten zijn dan de grootste in Hitman: Absolution. Dat mag ook wel omdat het spel episodisch uitkomt. Elke maand een level. Gelukkig kun je naast de vele manieren waarop je iemand kan vermoorden ook de Contract-modus spelen. In de Contract-modus kun je je eigen doelwitten creëren, hoe ze moeten vermoord worden, welk kostuum je aan hebt enzovoort. Heb je je ultieme hit gemaakt kun je het vervolgens delen met het internet waardoor de replaywaarde gigantisch is. 

Hitman komt uit op 11 maart voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. De bèta is te spelen op PlayStation 4 en PC wanneer je een digitaal kopie preordert.