Preview Pinkpop 2015 (Deel 4)

Dit jaar wordt alweer voor de 46e keer het Pinkpop festival georganiseerd. Pinkpop is sinds 1970 het langstlopende jaarlijks terugkerende popfestival ter wereld dat sinds 1988 in Landgraaf wordt georganiseerd en dat van een ééndags popfestival uitgegroeid is tot een driedaags cultureel evenement waar muziekliefhebbers kunnen genieten van muzikale helden uit heden en verleden.

Pinkpop wordt georganiseerd op Megaland Landgraaf, de voormalige Draf- en Renbaan van de Limburgse plaats Schaesberg. Sinds 2014 kent het festival maar liefst 4 podia. Zo is er De Mainstage (het grote podium waar de hoofdacts staan geprogrammeerd), De 3FM-stage (recht tegenover De Mainstage), De Brand Bier Stage (naast De Mainstage) en Stage 4 (een nieuw podium op de locatie waar we voorheen de openluchtbioscoop konden vinden).

Op zondag 14 juni staan er maar liefst 20 fijne acts op het programma. Van groovende soul tot stomende punk en folky indierock, het is allemaal te horen op Pinkpop. In deze Pinkpop 2015-special kijken we naar een aantal van de artiesten die op zondag spelen.