40 essentiële tips voor The Witcher 3: Wild Hunt

De wereld van The Witcher 3: Wild Hunt is enorm. Dat geldt ook voor het scala aan mogelijkheden dat je hebt binnen de game. De hoeveelheid content zal voor menigeen overweldigend zijn en daarom hebben we een aantal cruciale adviezen op een rijtje gezet, verdeeld over enkele categorieën.

Op 19 mei kwam The Witcher 3 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game wordt overal ontzettend goed ontvangen en wordt veelal geprezen vanwege de uitgebreidheid. Een nadeel hiervan kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je af en toe even met een helikopterview naar je game moet kijken om bepaalde zaken op een rijtje te zetten.

Om een en ander wat soepeler te laten verlopen proberen we in deze special zonder noemenswaardige spoilers je een eind op weg te helpen met een lijst goedbedoelde adviezen om het maximale uit je Witcher-avontuur te halen. We hebben tips voor je ten aanzien van de algemene gameplay, voor gevechten en het gebruik van je signs, voor efficiënt en effectief brouwen van potions en smeden van wapens, handige weetjes voor het verslavende ingame-kaartspel Gwent, en tenslotte nog enkele aanwijzingen met betrekking tot quests en het levelen c.q. ontwikkelen van je build.

Klik hieronder in het paginaoverzicht op een van de categorieën om meteen naar de betreffende pagina te gaan.