Met Minecraft kun je alles maken

Enige tijd geleden kregen wij bij FOK!games Minecraft voor PlayStation 4 toegestuurd. Ik ging er mee aan de gang, maar bleef met een dubbel gevoel zitten. Ik had natuurlijk een review kunnen schrijven, maar laten we eerlijk blijven; Minecraft is Minecraft en blijft Minecraft. Wat dat betreft kan ik beter verwijzen naar de review van de fysieke Xbox 360-versie of van de digitale Xbox 360-versie.

In plaats daarvan leek het mij leuker om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is op creatief gebied in de game. Stel, je hebt te veel vrije tijd en te weinig vrienden en hobby's, wat kun je dan allemaal doen? Heb jij behoefte aan creatieve inspiratie? Dan heb ik wat opties voor je.

Zo kun je bijvoorbeeld een gigantisch vliegend sciencefiction-schip maken.

Minecraft Bouwsels

Of wat dacht je van een Coca-Cola-fontein?

Minecraft Bouwsels

En als je een Trekkie bent, kun je natuurlijk altijd je vrije tijd besteden aan het namaken van de USS Enterprise.

Minecraft Bouwsels

Voor het beleven van grootse avonturen en gigantische gevechten, mag een volledig nagebouwd Helm's Deep uit Lord of the Rings natuurlijk niet ontbreken. Wel oppassen voor de Orcs op de loopbrug.

Minecraft Bouwsels

En waarom zou je op zondagochtend naar de kerk gaan als je ook de hele zondag kunt besteden aan het maken van je eigen kathedraal?

Minecraft Bouwsels