FOK!@E3: LA here we are

Na alle voorbereidingen ruim voor de E3 is het dan zover: ik ben in Los Angeles. Na een klein slaapplekprobleem heb ik me geïnstalleerd in Downtown LA. Met 25 graden is het allemaal goed uit te houden, maar er moet ook nog iets gedaan worden.

Header

Als ik vandaag, zondag, de E3-pas en polsbandjes ophaal, scheelt mij dat weer in allerlei registratiewachtrijen staan voor de persconferenties zelf. Die zijn op maandag en dan is het een stuk drukker. Nu even vijf minuten wachten valt in het niet met het alternatief, namelijk in die drukte op maandag nog die bandjes halen. Eenmaal de pasjes binnen is het een gevalletje wat eten, chillen op een terras bij het Nokia Theatre en 's avonds nog een bioscoop pakken. Erg rustig dus allemaal, maar ik weet dat dit meteen de laatste dag is dat ik het rustig heb. Morgen al een dag lang persconferenties bijwonen.

E3 2014

Een van de persconferenties, die van Electronic Arts, konden we niet bijwonen volgens de contactpersoon in Nederland, maar ach, als ik er toch ben vraag ik het daar wel aan diegene die de bandjes uitdeelt. 'Smile and wave' en even later ben ik ook dat polsbandje rijker. Beetje FOK! uitsluiten van een algemene persconferentie: ik denk het niet.

E3 2014

Morgen trapt Microsoft af. Er rijden vanaf allerlei plekken in de stad bussen richting het Galen Center. Als we die persconferentie gehad hebben, wacht er een zooi bussen om mensen, die niet naar Electronic Arts gaan, terug te brengen. Het gebouw waar Electronic Arts de persconferentie houdt is namelijk vlakbij. Er is een geheel uitgestippelde looproute, inclusief gidsen op bepaalde punten die zeggen dat je het afgebakende pad goed volgt. Bedankt.

E3 2014

Na Electronic Arts gaan we met bussen naar Ubisoft op Broadway in het Orpheum Theatre. Dat is de oudere E3-plek van Electronic Arts. Ubisoft heeft hun 'oude' theater, dat ook op Broadway te vinden is, hiervoor ingeruild. Het is 'ietsje' groter en daar past dus meer publiek in dan voorheen. Als laatst is er Sony, dat in het Los Angeles Memorial Sports Arena gehouden wordt. Voordat die show begint is er eindelijk eten, in de vorm van allerlei cateringbusjes die bijvoorbeeld sushi, noedels, vis, burgers en weet ik wat meer voor je maken. Na een dag met zelf meegenomen mueslirepen smaakt alles.

E3 2014

Natuurlijk kunnen jullie de livestreams volgen en je commentaar kwijt op FOK!. Zelf lukt dat niet, ondanks dat WiFi in de zalen wel aanwezig is. De verhouding aantal mensen en aantal routers is namelijk volledig zoek, dus al heb je verbinding met een station (en dat is een wonder), dan knalt het apparaat er binnen de kortste keren uit. Ik wens jullie dus vooraf al veel plezier met het bekijken van de persconferenties. Hopelijk zien we nog enkele verrassingen.

E3 2014

E3 2014

E3 2014

E3 2014