FOK! op het spoor van De Mol 2013 - Aflevering 7

Dit jaar doen naast René en Martijn ook wederom andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een FOK!sporter en een FOK!filmer. Wie heeft aan het eind van het seizoen De Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!

Username: debuurvrouw
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Kees Tol
Want:
Ja, ik blijf nog ff een weekje op Kees hoor. Want nu nog naar een ander overstappen heeft toch geen zin meer. Meest opvallende: Kees zégt dat hij Paulien verdenkt maar vult zichtbaar in dat de mol de derde afvaller was in het lasergame spel. Hij was zélf de derde afvaller! Dat Daniel afvalt is wel erg jammer. Het was de enige waar ik zeker van was dat hij de mol níet was. De vier die nu over zijn zouden zomaar alle vier de mol kunnen zijn. Zelfs met die koker die Kees gevonden heeft (en dus geld in de pot) denk ik dat hij het is. Ik denk dat duidelijk gemaakt moest worden dat de vloeistof wel goed gemeten was enzo. Zonder de in de winkel gevonden koker kon het ook nog zo zijn dat ze verkeerde ontwikkelvloeistof hadden bijvoorbeeld. Nu was duidelijk dat er met de kokers gefiedeld was. En dus meer verdenking op Zarayda. Daardoor denk ik dat zij het waarschijnlijk niet is. Het is wel echt heel spannend deze keer. Wat een geweldig spel is het toch, dat Wie is de Mol...

Username: Borizzz
Functie: Eindredactie Film
Verdenkt nu: Paulien Cornelisse
Want: Ik blijf bij Paulien als verdachte. Na deze interessante aflevering dacht ik heel even om over te stappen naar Zarayda. Wederom heeft zij geen geld binnengebracht en deed erg klungelig. Ze doet met name alsof ze erg klungelig is. Maar aangezien ze dit wel erg duidelijk tonen lijkt het mij toch niet dat ze de Mol is. Paulien is daarentegen nog steeds passief en draagt ook erg weinig bij. Ik ben benieuwd wat zij allemaal in haar schild voert.

Voornaam: Annelies (liesje1979)
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Zarayda Groenhart
Want: Jammer dat Daniël eruit is, hij was de enige die ik eigenlijk al heel lang niet verdenk. Ook Kees en Carolien verdenk ik totaal niet meer omdat ze te fanatiek meedoet met de opdrachten. Dan blijven Paulien en Zarayda nog over. Ik schrijf Paulien ook zeker nog niet af, maar blijf toch maar lekker nog even op Zarayda zitten. De kokertjes die zij in bewaring had, heeft ze stiekem met Tania toch opengemaakt. En daardoor herinner ik me weer hoe ze sowieso steeds zat te drammen op het openmaken van de kokers. En weer heeft ze eigenlijk de hele aflevering weinig gedaan. Zo weinig dat ik wat moeite heb met het schrijven van dit stukje.

Naam: Martin (DaMart)
Functie: Moderator en PR
Verdenkt nu: Paulien Cornelisse
Want: Daniël eruit. Dat helpt niet echt bij het vinden van de Mol, want het was wel duidelijk dat hij gewoon een fanatieke kandidaat was. Net als Carolien en Kees overigens. Dan blijven Paulien en Zarayda dus over. Beiden hebben niet veel geld in de pot gebracht en lijken vaak een beetje toe te kijken bij de opdrachten. Paulien was deze aflevering wel erg passief en liet zich makkelijk afschieten door Daniël. Zarayda heeft die twee kokers geopend waardoor het geld niet ontwikkeld kon worden. Maar dat ze dat zo nadrukkelijk in beeld brengen, maakt haar te verdacht, waardoor ik haar dus minder verdenk dan Paulien. Paulien is zeg maar echt mijn Mol!

Naam: Tha_Erik
Functie: Moderator / Redactie FP
Verdenkt nu: Carolien Borgers
Want: Interessante aflevering. Genoeg nieuwe redenen om Carolien nog wat meer te verdenken. Bij de doka-opdracht leek ze lekker te helpen. Met een te kleine ladder maarliefst en een manier van zeil bevestigen die gedoemd was te mislukken. En iedereen was lekker bezig zodat er niet naar de grote ladder gezocht kon worden, tot Paulien dat wel deed.
En hoe toevallig en fanatiek lijkt het als juist de Mol dat laatste stukje vrijstelling binnen weet te brengen. Om vervolgens net voor de finish afgeschoten te worden. Doet me denken aan het seizoen met Yvon als Mol, waar ze ook een laserschietheldin was (met aangepast laserschietvest) en de opdracht toen ook goed leek te doen maar uiteindelijk liet mislukken. Daniël z'n vrijstelling niet kwijt (maar bleek toch onnodig) en geen 2000 euro in de pot.

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu: Paulien Cornelisse
Want: Beste van deze week is eigenlijk dat Daniël er eindelijk uit ligt. En dat de kwaliteit van de opdrachten deze aflevering beste oké was. Ik ben er zo sterk overtuigd van dat Paulien de Mol is. Niets, niets, niets heeft ze opgebracht. Ja, ze vond de ladder bij de foto-opdracht maar wist dat de opdracht al mislukt was door Zarayda en Tania. Bij de vrijstellingsopdracht deed ze niet eens haar best, want ja, wat moet de Mol ook met een vrijstelling. Tot slot lag ze er als eerste uit toen er tweeduizend euro viel te verdienen, zoals Kees als opmerkte tijdens de test. Het moet Paulien zijn. Het is Paulien.

Poll: Wie is de Mol? 2013 - Aflevering 7

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

Stemmen kan tot het begin van de volgende aflevering.

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Vorige week stonden Paulien en Kees nog bovenaan het lijstje, maar dit keer heeft Paulien Cornelisse de leiding genomen met ruim 30 procent. Kees staat op plek twee met bijna een kwart van de stemmen.

WINNEN?


Dit jaar geven we een hele speciale prijs weg, deze unieke must-have kom je niet vaak tegen. Namelijk een op foamboard afgedrukte groepsfoto van dit jaar. Maar dat is nog niet alles, want de handtekeningen van presentator Art Rooijakkers en een aantal andere kandidaten zitten er gewoon bij! De eerste geven we weg aan degene die de Mol het meeste goed had. Stem dus in de poll op jouw Mol en wie weet wint één van de FOK!kers de prijs in plaats van een crewlid. De tweede geven we bij de laatste special weg onder de reageerders. Moge de beste speurder winnen!

Lees op pagina drie de hints en theoriëen van René.