Halo 2 Release Party

Microsoft had voor de Halo 2 première voor het gemak maar even de hele Cineac afgehuurd. In deze hippe nachtclub word je normaal niet toegelaten onder de 25, maar vanavond mocht ik er ook in. Nou ja het scheelde niet veel. Ik stond namelijk niet op de gastenlijst, gelukkig stond MrSubtle daar wel op en na een kleine glimlach mocht ik toch naar binnen.




Eenmaal binnen stond de bar volledig tot je beschikking en kon je meteen Halo 2 gaan spelen op een van de opgestelde demopods. Ik had inmiddels al een biertje in m\'n hand en daarmee valt natuurlijk niet mee te spelen. Ik maakte maar een rondje door de club en ging wat babbelen met de aanwezige mensen. Nadat ik een fervente Nintendo liefhebber van de Mediamarkt had gesproken werd het toch echt tijd om zelf eens wat te fraggen op een vrije demopod. Helaas moet ik eerlijk bekennen dat ik toch vooral zelf gefragged ben in plaats van het omgekeerde. Teleurgesteld sloop ik maar snel weg en ging ik kijken naar de presentatie van Halo 2. De Masterchief was er gewoon zelf! Na een nadere inspectie heb ik zelfs een onthulling voor jullie: Hij is blond en op je TV lijkt hij toch een stukje groter.



Je kon met hem op de foto, waarna je meteen je \"ingelijste\" polaroid kreeg met jou en de Masterchief. Je raadt het al de foto met mij erop leek natuurlijk nergens op, had ik maar zo\'n coole helm.

Na nog wat biertjes en wat geouwehoer was het alweer tijd om richting het station te gaan. Ik miste natuurlijk de laatste trein, maar gelukkig kon ik terecht bij een goede vriend, Jitse, met wie ik nog even mee in de kroeg ben gedoken en een fanatieke leveldesigner heb ontmoet.