Voetbalforum bestaat 5 jaar!

Begin 2003 zag het forum VBL het levenslicht en in januari bestaat het vijf jaar! Dat moeten we vieren en dat doen we met een terugblik op vijf jaar VBL!


“Van strafschop tot schwalbe. Hier vind je Voetbal en alles wat daarmee te maken heeft.” VBL is hét subforum voor de voetballiefhebber. De afgelopen jaren hebben talloze mensen hun best gedaan van dit forum een succes te maken.

In deze special blikken we terug op de afgelopen vijf jaar en gooien er mooie anekdotes tegenaan in stukken die geschreven zijn door de VBL-users. Deze special bevat alleen de persoonlijke bijdragen. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de postreeksen en bijzondere topics in VBL en de speciale VBL-meeting kun je hier kijken.

Je kunt meteen beginnen door hieronder een thema te kiezen. Hier kan je een reactie schrijven. Veel plezier!


Veel dank aan Doc, Suijk, golfer, Bos81, Messenga, twi, Bluezz, Yeahinho, Gordon_Shumway, toma, methodmich, EnGCatjuh, borisz, Beschouw, DANILXL, M0NTANA, Harry de Beuker en SCH voor het schrijven van de teksten.

Met dank aan Bruce117, JeRa en Danny voor de statistieken en speciale dank aan de huidige mods van VBL: RayMania, rubbereend, venomsnake en -Vaduz- voor het regelen en meeschrijven.