[Actie] Win een Uglydoll

Brendon (Surveillance-Fiets)

 

 

Het is september, de tijd van vakanties zijn in de meeste gevallen weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen en ook de stapel werk die je op je bureau achterliet is er sinds jou afwezigheid niet minder op geworden. Het is weer werken geblazen dus. Gelukkig is er altijd nog FOK! om je in deze drukke tijden van enige ontspanning te voorzien!

Plunko, Jeero en Ox, het zijn zomaar enkele namen uit de trendy Uglydolls familie. De eigenzinnige familie die uit dertig leden bestaat hebben, net als ons FOK!ers, ieder hun eigen karakter. In navolging van Nelly, Nicole Richie en Snoop Dogg maak jij nu ook kans om in bezit te komen van een exemplaar!

In samenwerking met trendyspeelgoed.nl/ organiseert FOK! een paint/photoshop wedstrijd waarin jou gevraagd wordt één van de Uglydolls op zo'n apart en/of grappig mogelijke manier te painten/shoppen. Uiteraard rekening houdend met de aard van de betreffende uglydoll.

De uglydolls waaruit je kunt kiezen zijn hier te vinden, kies daar de uglydoll die jou het meest bevalt en paint of photoshop hem zo orgineel en grappig mogelijk. Dat kan zijn op een grappige plaats, in een grappige situatie of met een bijzonder persoon, etc, daarin ben je helemaal vrij. Als je een account hebt kan je je creatie in dit topic posten. Als je geen account hebt kan je je creatie mailen naar pr@fok.nl. Vermeld dan wel even dat het om de uglydolls actie gaat. Misschien win jij de uglydoll uit jouw creatie wel!

Het posten mag tot vanavond 22:00 uur daarna gaat het topic op slot en sluit de inzendingstermijn. Daarna gaan we stemmen voor de winnaars van de twee grote uglydolls en de 5 troostprijsje in de vorm van keychain formaat uglydolls.

Als je vragen hebt of gezellig wilt kletsen dan kan je dat hier kwijt. www.trendyspeelgoed.nl en FOK! wensen je veel plezier en succes!