Gezocht: Tour de France-liefhebbers en Olympische Spelen-fans

De sportzomer is volop bezig en na het EK voetbal komen de volgende twee grote hoogtepunten er al weer aan: de Tour de France en natuurlijk de Olympische Spelen in Rio de Janeiro!

Ook bij FOK!sport doen we daar uiteraard zoveel mogelijk verslag van en daarom kunnen we een extra paar typende handen altijd goed gebruiken. We zijn dan ook op zoek naar een echte wielerliefhebber die in de komende weken graag bij komt springen in het verzorgen van het tournieuws. Is de Tour voorbij en blijkt dat het je wel bevalt? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om te blijven!

Met het oog op de Olympische Spelen zijn we op zoek naar een ieder die het leuk lijkt om het olympische nieuws bij te houden. Je hoeft helemaal geen brede interesse in sport te hebben: als je alleen het wedstrijdzeilen volgt en het lijkt je leuk om daar richting en tijdens de Spelen over te schrijven zien we je heel graag bij het team komen. Dat geldt net zo goed voor mensen die alleen interesse hebben in taekwondo, of mensen die alleen het slalomkanovaren op de voet volgen, om maar eens wat te noemen.

Kortom, of je nou twintig olympische sporten of slechts één onderdeel volgt: we zien je mailtje of PM graag tegemoet. De kans lijkt ons in elk geval groot dat je het na de Spelen leuk genoeg vindt om toch maar wat langer actief te blijven, maar dat is uiteraard niet verplicht  

Als het je wat lijkt om ons tijdens deze drukke zomer te helpen kun je een mailtje sturen naar sport@fok.nl. Als je dat makkelijker vindt kun je eveneens een PM sturen naar onze eindredacteuren, dat gaat via deze link.