Win premièrekaarten voor The Transporter Refueled

Na drie delen met Jason Statham in de hoofdrol, is Luc Bessons Transporter-serie volgende week weer terug in de bioscoop. Ed Skrein (Game of Thrones, Deadpool) neemt deze keer de rol van Frank Martin voor zich. Martin is de beste chauffeur die je maar kunt vinden, mede omdat hij drie simpele regels hanteert: wijzig nooit de overeenkomst, vermeld geen namen en maak het pakket nooit open.

The Transporter Refueled: Ed Skrein
Ed Skrein

Wanneer Martin wordt ingehuurd door de verleidelijke en mysterieuze Anna (Loan Chabanol) en haar drie sidekicks, ontdekt hij al snel dat hij erin geluisd wordt. Ze hebben zijn vader (Ray Stevenson) ontvoerd om zijn hulp af te dwingen bij het uitschakelen van een groep meedogenloze Russische mensenhandelaars. Gevoed door wraak zal Martin alle regels moeten breken om zijn vader te redden.

Aanstaande maandag gaat The Transporter Refueled in première in Pathé Arena in Amsterdam. Ed Skrein zal daarbij zelf aanwezig zijn, en jij mag ook komen! We hebben voor vijf personen, plus een introducé, een plek in de zaal. Lijkt dat je wel wat? Doe dan mee met de prijsvraag!

Even de zakelijke informatie over de première alvast op een rijtje:

Datum: maandag 21 september
Locatie: Pathé Arena, ArenA Boulevard 600, Amsterdam
Inloop: 20:30 uur
Start film: 21.00 uur

Meedoen? Dat kan hier!