Winnaar van het ultieme MiB-pakket

In Men In Black: Alien Crisis nemen spelers de rol aan van Peter Delacoeur, een MIB-agent in training. Hij is gerekruteerd om buitenaardse wezens die de Aarde willen vernietigen op te sporen en uit te schakelen. Het spel brengt de spannende MIB-actie op de consoles door levels vol actie om aan de buitenaardse aanvallen te ontsnappen. Men In Black: Alien Crisis ondersteunt een split-screen multiplayer voor twee spelers en een 'hot seat' multiplayer voor vier personen.

Men In Black: Alien Crisis komt 22 mei uit voor PlayStation 3 met PlayStation Move-ondersteuning, Xbox 360 en Wii. Voor meer informatie bezoek de officiële website.

FOK! mocht in samenwerking met Activision een Men in Black-goodiepakket weggeve. Om kans te maken op deze prijs, moest je antwoord geven op de volgende vraag: welke acteur speelt de rol van Andy Warhol in de film? Het antwoord is Bill Hader.

De winnaar van het gehele pakket, inclusief game, filmpremiere, vorige films op Blu-ray en meer is CaptainCab geworden. Gefeliciteerd, jij mag morgen naar de film en ontvangt zo spoedig mogelijk de rest van de prijzen. Men in Black: Alien Crisis