Fanatieke sportverslaggevers gezocht

2012 wordt een mooi sportjaar. Deze zomer staan evenementen als het EK voetbal, de Olympische Spelen en ook de Tour de France op de planning. FOK!sport zal in die periode alle hulp nodig hebben en is daarom op zoek naar jou!

FOK!sport wil zijn redactie namelijk uitbreiden en kijkt uit naar fanatieke volgers van verschillende sporten die het leuk vinden om hier nieuwsberichten of (live)verslagen over te schrijven. En met sport bedoelen we natuurlijk de breedste zin van het woord! Van voetbal tot schaatsen en van Formule 1 tot wielrennen.

Het schrijven voor FOK!sport levert je geen vergoeding op, maar het is wel de ultieme plaats om je schrijfvaardigheid aan een groot publiek bloot te stellen. Zo worden onze berichten per dag door duizenden mensen gelezen. Bovendien kun je met de lezers in discussie gaan over een bepaald item, aangezien we ook over een toffe reageer-mogelijkheid beschikken. Daarnaast kom je in een team terecht dat je de fijne kneepjes van het vak gaat leren.

Spreekt bovenstaande je aan en kun je niet wachten om voor ons aan de slag te gaan? Stuur dan nu je username, leeftijd en motivatie naar sport[at]fok.nl. Na ontvangst van je bericht nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt uiteraard ook per PM reageren.