Crewwijzigingen januari

Het eerste overzicht met crewwijzigingen voor 2012 is louter slecht nieuws. Er vertrokken in de maand januari maar liefst vijf crewleden, allemaal omdat ze helaas geen tijd meer hadden voor FOK!games.

Als eerste noemen we Nebo. Nebo was één van de veteranen in de crew en is een flinke tijd eindredacteur geweest. Hoogtepunt van Nebo was ongetwijfeld de E3 vorig jaar waar hij flink wat artikelen over schreef. Nebo, bedankt voor al je werk. Succes met je studie!

Mendelboaz heeft besloten om gamen een kleinere plek te geven in zijn leven en kiest voor zijn andere hobby: Freddy Krueger-handschoenen maken en verkopen. Mocht je interesse hebben, je kunt via PM contact met hem opnemen. Mendel, heel veel succes met je nieuwe hobby!

Naast alle gewone redacteuren namen we helaas ook afscheid van één van onze designers. Very heeft naast zijn werk te weinig tijd voor FOK!games. Hij maakte onder andere de headers en leaders voor de GOTY-awards. Very, onwijs bedankt voor de mooie stukken die je hebt gemaakt!

Op FOK!games hebben we sinds een aantal maanden elke eerste dag van de maand een overzicht met daarin vijf gametips voor die maand. Dit idee komt van QuincydeKoster en hoewel hij stopt blijft zijn idee voortbestaan. Quincy heeft het de komende tijd te druk met school en stage en moest daarom FOK!games laten schieten. Succes met je stage!

Tot slot nemen we afscheid van KevWatch. Hij gaat ook beginnen aan een lange stage waardoor FOK!games helaas niet meer in zijn schema past. Wel is de planning dat KevWatch na zijn stage weer terugkomt, dus dit is enkel een tijdelijk tot ziens gelukkig. Succes met je stage, en tot snel!

Mocht je je afvragen of er niet heel veel crewleden gestopt zijn de afgelopen tijd, dat klopt. We starten zeer spoedig met een nieuwe sollicitatieronde, dus bereid je maar vast voor als je interesse hebt!