Crewwijzigingen oktober

In september zijn er een flink aantal wijzigingen geweest binnen de FOK!games-crew. Een aantal mensen heeft ons verlaten en we hebben een aantal nieuwe crewleden erbij gekregen. Daarnaast zijn er ook een aantal crewleden van functie veranderd.

We hebben in oktober helaas afscheid moeten nemen van OrganicLifeForm die vanwege een drukke studie geen tijd meer had. We willen OLF nogmaals bedanken voor de vele nieuwsberichten die hij geplaatst heeft. Daarnaast is ook Skitz4WiiRmany niet langer crew vanwege een druk leven buiten FOK! om.

Om het verlies enigszins op te vangen hebben we een hele lading nieuwe crewleden aangetrokken. Verse nieuwsposters zijn QuincydeKoster, Mendelboaz, Haarklip, tuut-chips, StefanW, Lord_Hydra, KevWatch, magge, Rimano en naim380. De eerste berichten van deze newbies hebben jullie waarschijnlijk al zien staan, maar nu mogen ze officieel welkom geheten worden!

Naast het plaatsen van nieuws en artikelen hebben we ook mensen die helpen met het maken van allerlei afbeeldingen en de layout. Ook deze groep wordt versterkt met een drietal nieuwe crewleden: very, Courax en Bel. 

Binnen de eindredactie is er ook een verschuiving geweest. De langstzittende eindredacteur heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Nebo blijft gelukkig wel bij de crew, dus helemaal weg is hij niet. Onze tequila-drinker is inmiddels opgevolgd door KoosyNL wie jullie waarschijnlijk nog wel kennen als oud-Manager Games hier op FOK!.

We wensen alle newbies veel succes in de crew en OLF en Skitz veel succes in het echte leven!