Winnaars vrijkaarten CampZone 2011

CZ

Al elf jaar lang is het iedere zomer groot feest op CampZone en voor deze editie mocht FOK! in samenwerking met DUH-events 2 vrijkaarten weggeven voor het complete evenement.

CampZone is een gamevakantie voor meer dan 1500 deelnemers. Mensen met de grote gezamenlijke hobby ‘gamen’ komen bij elkaar om gezellig wat te kletsen, te drinken en voor een gezellige barbecue. Het evenement biedt bezoekers naast complete campingfaciliteiten, ook een razendsnel LAN-netwerk. Vanuit tenten en caravans worden computers aan elkaar gekoppeld om ook digitaal met elkaar te communiceren en om diverse games en competities tegen elkaar te kunnen spelen. Sinds 2007 wordt CampZone jaarlijks gehouden op een groot open veld in Oirschot, dat speciaal voor dit evenement jaarlijks wordt omgetoverd tot een volwaardige gaming-camping. Het centrale punt van CampZone is de ‘maintent’; een tent met de laatst verschenen consoles, de catering en diverse stands. Hier kunnen deelnemers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Daarnaast worden er ook veel buitenactiviteiten georganiseerd om de bezoekers een beetje uit hun tent te lokken. En het kampvuur wat 's avonds wordt aangestoken mag niet worden vergeten.

FOK!games mocht twee vrijkaarten weggeven aan degenen die wisten hoeveel meter kabel er ongeveer lag, dit moest 4000 zijn en de gelukkige winnaars zijn:

Bobseltje

en

KeFFuR1208

Van harte gefeliciteerd, jullie zullen spoedig wat vernemen over jullie prijs.

Wat houdt deze prijs nou precies in?

De entreeprijs, ter waarde van 310 euro, hoef je niet te betalen. Je hoeft alleen maar je tent, bbq, pc en overige kampeerspullen zelf mee te nemen.

Er zitten nog wel een klein aantal voorwaarden aan deze actie:

  1. De prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders. Let dus goed op bij het meedoen dat je dus ook echt wilt gaan en vrij hebt voor dit event. CampZone is van 29 juli 00:01 t/m 8 augustus 12:00 uur 2011.
  2. Mocht je je al ingeschreven hebben voor dit evenement en al betaald hebben dan is het niet mogelijk je betaling terug te krijgen.
  3. Je kunt met je full-event bandje ook alleen de weekenden of een losse dag komen kijken.