FOK.nl lanceert pricecheck ism Beslist.nl

FOK.nl en prijsvergelijker Beslist.nl gaan samenwerken. Op check.fok.nl vind je vanaf nu de FOK!pricecheck, waarmee we hopen veel FOK!kers van een handig en eenvoudig bereikbaar hulpmiddel te voorzien.

Beslist.nl is in 2005 gestart, heeft inmiddels 32 medewerkers in Nederland en België en vergelijkt de prijzen van meer dan 16 miljoen artikelen uit meer dan 1100 winkels. Zij leveren hiermee veruit het grootste aanbod prijzen en producten van Nederland en België. Naast prijzen vind je op check.fok.nl ook ruim 500.000 (video)reviews door klanten en experts.

In de FOK!pricecheck kun je zo goed als alle producten terugvinden, van digitale snufjes tot schoenen, van sportapparatuur tot zonnebrillen, van computeronderdelen tot consoles en van games tot boeken.

Op diverse plekken op FOK! zal de komende tijd de pricecheck worden geïntegreerd. Zo kun je op het forum bij het invoeren van een bericht een eventuele merknaam, productnaam of typenummer middels het pricecheck-knopje direct een link maken naar de FOK!pricecheck en bij het selecteren van een merknaam, productnaam of typenummer in een forumpost kun je middels onze selecteerhulp direct doorklikken naar de relevante pagina op de pricecheck.

Uiteraard is de pricecheck ook bereikbaar via de navigatiebalk bovenaan elke pagina.

De integratie zal de komende tijd worden uitgebreid naar de overige onderdelen van FOK! en waar mogelijk worden aangepast aan de wensen van onze gebruikers.