FOK! zoekt nieuwsposttalent!

 

 

Enthousiasme! Dat is het belangrijkste woord van FOK! en haar crew. Door de enorme dosis enthousiasme van de bijna 250 crewleden die FOK! bezit, zijn we in staat om één van de belangrijkste websites van Nederland te zijn. Maar om nog groter te worden hebben we ook jouw hulp nodig. Wil jij samen met de crew leuk en actueel nieuws neerzetten op de Frontpage? Bekijk dan hieronder de vacatures!

Ochtend nieuwsposters:
Om de ochtenden goed te kunnen voorzien van nieuws zijn we op zoek naar nieuwsposters die over het algemeen in de vroege ochtend actief zijn op FOK! Het gaat dan om de tijden van 06:00 tot ongeveer 09:00. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, en kan je tegen feedback? Dan is dit je kans om deel uit te maken van de FOK!-crew.

Allround nieuwsposters:
Uiteraard willen we ook de rest van de dag nieuws brengen. Het nieuws gaat immers 24 uur per dag door, komt vanuit alle uithoeken van de wereld en is zeer divers van aard. Wij zijn op zoek naar mensen die een brede interesse hebben en nieuws willen schrijven over zeer uiteenlopende onderwerpen die ook uit zeer uiteenlopende bronnen komen. Denk bijvoorbeeld aan binnenlands nieuws uit de nationale media, internationaal nieuws uit Engelse, Duitse, Spaanse, … media, wetenschappelijke tijdschriften, showbizzwebsites, enz, enz, enz.

Weekend nieuwsposters:
En ook in de weekenden willen we dat de tracker bomvol leuke nieuwtjes staat. Omdat er in het weekend over het algemeen minder gebeurt in de wereld dan op een werkdag, willen we alle soorten nieuws. We zijn op zoek naar nieuwsposters die liefst zeeën van tijd hebben in het weekend. Ben jij iemand die in het weekend lekker achter de PC/laptop zit en eigenlijk ook wel actief bezig wil zijn? Solliciteer dan naar de functie weekendposter op de Frontpage! Maak je weekend compleet door je eigen herschreven berichten te plaatsen.

De bovenstaande vacatures zijn op vrijwillige basis. We bieden je een plaats binnen de leukste crew van heel Nederland. Je bent samen met ons verantwoordelijk voor de nieuwsvoorziening op de Frontpage en je berichten worden gelezen door een miljoenenpubliek! Wil je meewerken aan een nog beter FOK!? Stuur dan nu je sollicitatiemail naar: frontpage@fok.nl

Vermeld in je sollicitatie duidelijk je username, je beschikbaarheid, voor welke vacature je solliciteert en vertel in het kort wat over jezelf.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Uiteraard zullen er ook nieuwe vacatures blijven verschijnen op onze vacaturesite.