[WEDSTRIJD] Miss & Mister Sexy

Na tien jaar FOK! is het wel weer eens tijd voor iets nieuws. De meesten van jullie zijn wel bekend met Mister & Miss FOK! en dat concept krijgt nu een zusje: Mister & Miss Sexy!

Ben je verliefd op je eigen lichaam en/of krijg je altijd complimenten van anderen en denk je dat je een kans maakt? Doe dan mee. De bedoeling is eigenlijk heel simpel. Je kunt maximaal drie foto's insturen, en daarna ding je al mee naar de titel Mister of Miss Sexy 2009.

FOK! zou FOK! niet zijn als we de winnaars niet gaan voorzien van een mooi tagje, maar dat is natuurlijk nog niet alles. X-toys, waar FOK! geregeld mooie prijsvragen mee organiseert, sponsort deze wedstrijd door twee erg leuke prijzen beschikbaar te stellen!

Ultiem Verlangen - Bordspel

 

 

Het belangrijkste doel van dit spel is het activeren en prikkelen van jullie seksuele levensenergie en aandacht voor elkaar. Door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten, proberen jullie zo snel mogelijk de finish te bereiken, waarna het ultieme verlangen van de winnaar in vervulling gaat. De vragen testen jullie erotische kennis, maar ook hoe goed jullie elkaar in seksueel opzicht kennen. De opdrachten bieden een speelse opbouw door de drie spelniveaus. Jullie hebben dus de mogelijkheid het spel naar eigen smaak in te richten.

Klik hier om naar het topic op het forum te gaan.