FOK! Voetbalmanager tijdelijk stilgelegd

Vanwege alle fouten die opgetreden zijn in de FOK! Voetbalmanager heeft de crew besloten om deze in ieder geval tot aan de winterstop stil te leggen. Dit om ons de gelegenheid te geven om alle problemen op te lossen en recht te strijken - en te testen.

We begrijpen dat dit een ingrijpend besluit is, maar we moesten het nemen. Het is niet gelukt om alle fouten, negatieve budgetten en andere ongemakken eruit te halen en we willen nu even goed aan de slag om te zorgen dat we - hopelijk - na de winterstop in de Eredivisie weer met frisse moed en een goed werkende manager verder kunnen. En we gaan opnieuw testen als er wat veranderd is, daarom willen we voor langere tijd de manager stilleggen.

De winterstop eindigt op 22 januari, dan is de eerste wedstrijd weer. We hopen ruim voor die tijd alles recht gezet te hebben, zodat iedereen weer verder kan met het maken van een team en weer kan wisselen zonder een negatief budget waar je voorlopig nog niet van af was. Of we alles gaan resetten, is momenteel nog niet te zeggen.

Mochten er nog vragen zijn, kun je die stellen via de Feedback van FOK!sport, aangezien de feedbackfunctie binnen de manager nog niet werkt.

We proberen je op de hoogte te houden van de vorderingen - positief of negatief. En de crew hoopt op jullie begrip voor deze lastige situatie.

Let op: je kunt dus niet wisselen, want de Voetbalmanager is op inactief gezet!

Voor meer sportnieuws kijk je natuurlijk op FOK!sport.