Recordopbrengst Asielactie 2009

 5

De organisatiedames hadden het nooit durven dromen, maar de Asielactie 2009 heeft het volgende opgebracht: VIERENZEVENTIGHONDERDENTWEE-EURO-EN-NEGENENZEVENTIG CENT! € 7402,79! Deze fantastische opbrengst zal ten goede komen aan de Stichting Dierenthuis.

Van deze opbrengst is voor circa 2000 euro spullen gekocht om te kunnen schenken aan Dierenthuis, o.a. Gourmet kattenvoer, kauwstaven voor de honden, 1200 (!) keukenrollen, handschoenen, afwasborstels, onderleggers, desinfecterende zeep, allesreiniger, kattenbakken.

De overdracht van al deze spullen en de cheque met het resterende geld (meer dan 5000 euro dus!) zal op zaterdag 12 september worden overhandigd aan Dierenthuis.

In dit topic kun je alle overzichtjes zien van bedragen, gekochte spullen en uiteraard na 12 september ook foto's en filmpjes bekijken van de overdracht. Voor wie toch op de valreep even wil helpen, tot 8 september kun je je donaties nog storten.

We willen iedereen die zo enthousiast aan deze actie heeft meegewerkt enorm bedanken. Dankzij jullie hebben we deze recordopbrengst van de Asielactie 2009 kunnen behalen. Enorm bedankt aan alle donateurs en andere enthousiastelingen!

Tevens bijzonder grote dank aan Groene held Iteejer, die er voor gezorgd heeft dat er honderden FOK!nicks voorzien werden van een prachtig groen kleurtje.