FOK!games viert zijn lustrum

Bijna is het dan zover, dan kunnen we het eerste lustrum vieren van FOK!games. Vijf jaar aan nieuwsberichten, (p)reviews, specials, columns, trailers, screenshots en natuurlijk reacties. De afgelopen jaren hadden we altijd een toffe actie op onze verjaardag, zo gaven we al een Wii, een Xbox 360 en een shitload aan games weg, maar dit jaar gaan we het anders doen. Omdat we nu niet één enkele user willen belonen, maar onze hele community. De crew is de hele zomer druk bezig geweest met iets speciaals. Wat? Dat mogen jullie raden. De komende week gaan we elke dag een hint erbij geven en de persoon die het het eerste raadt, wint een leuke prijs.

De eerste hint is als volgt: Believe the Hype
De tweede hint is: Back to the Future 
De derde hint is: Wij hebben het erover maar we houden het geheim.

Denk je het antwoord nu al te weten? Stuur dan een mailtje naar games[at]fok.nl onder vermelding van "Lustrum FOK!games" en motiveer hierin graag hoe je op je antwoord gekomen bent. Mensen die een bijdrage hebben geleverd aan deze actie zijn uiteraard uitgesloten van deelname. Verder behoudt de redactie zich het recht voor om mensen uit te sluiten als we vals spel vermoeden. Over de uitslag kan verder niet worden gecorrespondeerd.

Let op: Om te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft is er bij deze een extra regel ingevoerd. Per dag mag je één keer raden. Dit om te voorkomen dat mensen gewoon maar willekeurig gaan gokken en toevallig mazzelen.
 
Update
Het raden is in volle gang en veel users hebben dezelfde ideeën. Om te zorgen dat niet de hele week door dezelfde antwoorden ingestuurd volgt hier een kort overzichtje van vaak ingestuurde foute antwoorden:

-Een nieuwe website
-Een LAN-party
-Een gamesbeurs
-Assassin's Creed 2