Filmreviewers en interviewers gezocht

Ben jij een echte filmfreak en zou je graag als een van de eersten in Nederland een film op het witte doek willen zien? Dat komt dan goed uit, want de filmsectie van FOK!reviews is op zoek naar enthousiaste reviewers die premières willen bezoeken en deze vervolgens willen beoordelen.

Persvoorstellingen vinden doorgaans in Amsterdam plaats, waarbij de accreditatie wordt verzorgd door FOK!, maar de reis naar Amsterdam op eigen gelegenheid moet worden gemaakt. Naast de gevraagde voorwaarden (zelfstandig de plaats van voorstelling kunnen bereiken, doorgaans overdag beschikbaar zijn en uiteraard gek zijn van films), dien je ook een goede taalbeheersing te hebben.

Interviewer
Ook zijn we op zoek naar interviewers. FOK! krijgt regelmatig aanbiedingen om bekende mensen te interviewen, dit loopt uiteen van schrijvers tot acteurs en van muzikanten tot journaallezers.

De meeste interviews vinden, net als de filmpremières, doorgaans overdag in Amsterdam plaats. Een enkele keer gaat het om een telefonisch interview, of kunnen de vragen per e-mail worden verstuurd. In de buurt van Amsterdam wonen en/of journalistieke ervaring hebben verdient de voorkeur.

Spreekt een van bovenstaande vacatures je aan of wil je eerst meer informatie hebben, stuur dan een e-mail naar frontpage@fok.nl.