GEM in het Hard Rock Cafe Amsterdam en jij kan erbij zijn!

Oktober geldt wereldwijd al jaren als de maand waarin extra aandacht wordt besteed aan de strijd tegen borstkanker. Het Hard Rock Café steunt deze strijd door voor deze keer het café open te stellen voor de aftrap van deze Pinktober met een benefietconcert van GEM!

Wil jij als VIP naar het exclusieve benefiet concert van GEM in het Hard Rock cafe in Amsterdam?
FOK! mag voor dit evenement 2 VIP-kaarten verloten onder hun gebruikers. Dus ben jij helemaal weg van GEM? En wil jij deze Nederlandse band eens in een kleinere setting dan op Lowlands zien? Dan is dit je kans!

Hoe doe ik mee?
GEM heeft laatst het nummer Look uitgebracht. Beantwoord om mee te dingen naar de kaartjes de volgende vragen zo origineel mogelijk: Heb jij wel eens oog-in-oog gestaan met jouw favoriete band? Hoe pakte dat uit? En als je nog nooit oog-in-oog hebt gestaan met je favo band, welke band zou dit dan zijn en hoe zie jij dit voor je?
Stuur een mailtje naar forumacties@fok.nl met met je antwoord en misschien win jij 1 van de 2 VIP-toegangskaarten.
Hiermee krijg je gratis toegang tot het concert en wordt je ook nog eens van een hapje en drankje voorzien tijdens dit concert!
Mail vóór zondag 5 oktober 23.00 uur naar het forumacties@fok.nl.

Wil je jouw verhaal ook kwijt aan andere FOK!kers? Plaats het dan nadat je de mail hebt verzonden in dit topic! 

Maar dat is niet alles!
Naast het feit dat je bij dit exclusieve concert aanwezig kan zijn heb je ook nog eens de mogelijkheid om de band te ontmoeten in een Meet&Greet-sessie.

Waar en wanneer?
Het concert zal op 7 oktober om 20.00 uur plaatsvinden in het Hard Rock Cafe, Max Euweplein 57-61 in Amsterdam.

GEM