FOK! EK Pool online ism GOAL.com!

Vanavond is de EK2008 Pool online gegaan. Deze manager is qua software geheel nieuw opgebouwd en Breuls heeft zich vierkant in de rondte gedevved om de boel op tijd af te krijgen. Tevens is deze EK Pool (niet te verwarren met de gelijknamige sport op de tafel met de 16 ballen, 6 gaten en keu) het startschot voor een samenwerking tussen FOK! en GOAL.com.

Deze samenwerking houdt onder meer in dat FOK! het komend seizoen op regelmatige basisspelerinterviews en wedstrijdverslagen kan gaan bieden van eerste en eredivisiewedstrijden. Het begin van de samenwerking bestaat uit het prijzenpakket voor de EK Pool, welke is samengesteld i.s.m GOAL.com en beschikbaar is gesteld door Jupiler. Ook is GOAL.com meer dan behulpzaam geweest met het leveren van diverse gegevens over spelers, wedstrijden, stadions etc.

In de nabije toekomst zal GOAL ons gaan voorzien van een grote stroom aan voetbalgerelateerde inhoud. Algemene informatie, nieuwtjes, transfers, interviews, fotomateriaal en prijsvragen behoren allemaal tot de mogelijkheden die we in de toekomst met hulp van GOAL.com kunnen gaan bieden. Dit zal een enorme boost voor de content van FOK!sport betekenen.

GOAL.com is een van de meest toonaangevende en uitgebreide voetbalsites van Europa en we hopen dan ook op een vruchtbare samenwerking voor beide partijen. Voor nu wensen we jullie in ieder geval alvast veel plezier met de EK-pool. Meld je snel aan en maak kans op schitterende prijzen!

Voor het laatste nieuws rondom het EK kun je uiteraard ook terecht op de EK Pool-site. Voor prietpraat, uitgebreide statistieken en uitgebreide discussies met je mede-FOK!kers kun je uiteraard naar het EK2008 forum.

Veel plezier!

UPDATE: Schopje om te melden dat je nog steeds mee kunt dingen naar die ubervette tafelvoetbaltafel, beertender of sporttas!