FOK!radio is terug!

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Oudejaarsavond was de laatste uitzending van FOK!radio. Maar na drie maanden komt de live-uitzending weer terug! In de drie maanden hebben we niet stil gezeten. Het programma is compleet vernieuwd. Luisteren dus , vanavond live vanaf 20:00 uur!

We gaan het in ieder geval hebben over Sorryvoordefilm.nl. Die website werd gestart nadat Geert Wilders zijn anti-koran film Fitna uitbracht. De makers zeiden met de site in te spelen "op de behoefte van Nederlanders om de mening over ons land in de rest van de wereld te nuanceren". Maar is dat ook gelukt? En hoeveel mensen hebben nu daadwerkelijk een reactie gegeven? We gaan het vragen aan een van de initiatiefnemers. En hij heeft ook een duidelijke mening over hoe FOK! met Fitna is omgegaan.

Daarnaast zitten er veel nieuwe dingen in FOK!radio. Zo nemen we contact op met een FOK!ker die we al lang niet meer hebben gezien op FOK!. En je hoort iedere week een andere columnist. Vanavond trappen we al af. En mensen die meer behoefte hebben aan seks en porno worden ook op hun wenken bediend. Hoe? Dat hoor je allemaal vanavond. Natuurlijk hoor je ook het laatste nieuws over FOK!.

De media staan al anderhalve week bol van Wilders en Fitna. Ben je het al een beetje beu of boeit het je juist weinig? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Sommige dingen veranderen nooit. Zo kun je uiteraard mee praten via ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.


Winamp

Winamp / Itunes
 
Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!